Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Фільми » Літаюча парочка (1939)

Літаюча парочка

0
0 0
0/10
Літаюча парочка
480
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет фільму Літаюча парочка
Олівер Харді нехай і товстун, але з великим серцем. Він закохується в Жоржетту, дочку шинкаря в романтичному місті Парижі. Однак любові їх не судилося статися, адже вона заміжня і дуже любить свого чоловіка. Тут і приходить на допомогу другові-плакс Стен Лорел. Намагаючись забути дівчину, Олівер зі Стеном ідуть до Іноземного легіону, офіцером якого є чоловік Жоржетти.

Хлопці вкрай непідготовлені до армії, вони незграбні і постійно встряють у переробки. Коли вони намагаються втекти, їх звинувачують у дезертирстві та навіть засуджують до смерті через розстріл. Проте хлопці і тут знаходять вихід із ситуації.

Військова комедія Літаючі чорти про двох привабливих диваків побачила світ 3 листопада 1939 року. Режисером цієї картини став А. Едвард Сазерленд. Однойменних головних героїв зіграли майстри фарсової клоунади Стен Лорел, переможець Оскара 1961 року за фільм Почесний Оскар, та Олівер Харді. Джин Паркер зіграла дівчину, що полонила серце Оллі на ім'я Жоржетт. Музичним оформленням займалися Джон Лайполд та Лео Шакен.

На початку стрічки є сцена, в якій донька шинкаря розглядає фотографію Оллі в рамці. Цікаво, що ця фоторамка присутня і в короткометражній стрічці 1931 року під назвою Наша дружина.

Дивитися онлайн "Літаюча парочка" безкоштовно

Коментарі (0)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!