Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Фільми » Звідси — у вічність (1953)

Звідси — у вічність

0
0 0
0/10
Звідси — у вічність
720
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет фільму Звідси — у вічність
Події картини розгортаються на Гаваях у 1941 році у гавані під назвою Перл-Харбор. Роберта Лі Пруїта, рядового американської армії, передислокують до іншої частини. Капітан гарнізону Ден Холмс дізнається, що герой був успішний у боксі і пропонує йому вступити в спортивну секцію, що знаходиться під його керівництвом.
Колишній спортсмен не погоджується виходити на ринг після того, як він на тренуванні завдав своєму другові каліцтва, через яке приятель втратив зір. Після цього випадку Роберт "наклав" з боями.
Відмова сильно ображає армійське начальство і вона розглядає солдата, що знову надійшов, як підривний елемент, але Мільтон Уорден має намір вплинути на рішення новенького, застосувавши до нього суворість статуту. Головному герою вдається знайти сприяння лише в особі простого бійця Анджело Маджіо.
У сержанта Вордена зав'язуються стосунки з дружиною ротного Карен, що з презирством ставиться до свого благовірного. Але жінка відмовляється продовжувати стосунки дізнавшись, що коханець не планує отримувати офіцерське звання.
Невдовзі між Пруїтом та сержантом Галовичем трапляється конфлікт, рядовий, як і обіцяв, не має наміру битися, але доведений до "ручки" бойовими товаришами чоловік кладе на обидві лопатки Галовича. Тут наспівує Ден і вплутується в бійку. Як і слід було очікувати, на Прюїтта вже готова доповідь, яка звинувачує його в недотриманні субординації, але очевидці бійки наполягають, що заводилою є Галович. Командувач підрозділом, який бачив всю сцену, починає розгляд інциденту. У результаті Холмса відправляють у звільнення, а забіячого Галовича знижують у чині, і він змушений бити відхожі місця.
Пізніше гарнізон стрясає ще ряд сутичок, вже з поножовщиною. Японці тим часом завдають удару по американській військовій базі Перл-Харбор.

Дивитися онлайн "Звідси — у вічність" безкоштовно

Коментарі (0)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!