Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Фільми » Ніч живих мерців (1990)

Ніч живих мерців

0
0 0
0/10
Ніч живих мерців
480
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет фільму Ніч живих мерців
Парочка головних персонажів навіть подумати не могли, чим для хлопців обернеться звичайний візит на цвинтар, куди брат із сестрою приїхали з метою відвідати могилу матері. У той час, поки Барбара сумує за втратою рідної людини, брат починає її лякати страшними розповідями про мерців, що повстають з могил. Звичайно, хлопець не поводився б так зухвало, якби розумів, що ці розповіді є далеко не вигадкою.
Несподівано, на молодих людей починають нападати ходячие трупи, і так трапляється, що в живих залишається лише дівчина. Втікши з цвинтаря, нещасна опиняється в похилим будиночку, на вигляд не надто надійному. Але вибирати не доводиться і, заручившись підтримкою випадкового знайомого, який потрапив сюди через бензин, що закінчився в баку, Барбара барикадує всі входи, щоб мерці, що повільно блукають по окрузі, не змогли прорватися всередину.
У підвалі будинку виявилося ще кілька тих, хто вижив, які також можуть стати потенційним обідом для повсталих з могил трупів, але люди вирішують чинити опір до останнього і пережити нещасливу ніч...

Дивитися онлайн "Ніч живих мерців" безкоштовно

Коментарі (0)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!