Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Фільми » Чумові боти (2005)

Чумові боти

0
0 0
0/10
Чумові боти
1080
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет фільму Чумові боти
Неймовірно колоритний тандем невдахи власника взуттєвої фабрики та харизматичного трансвеститу складають унікальну компанію головних героїв у чудовій комедії режисера Джулліана Джарольда під назвою «Чумові боти».
Історія починається з того, що Чарлі, що дістався у спадок, взуттєвий бізнес зазнає суворих збитків у нерівній боротьбі з більш технічно оснащеними заводами, керівництво яких не шкодує грошей на наймання професіоналів. Здається, що крах підприємства вже не за горами, але несподіваний (потенційний) порятунок сам приходить до взуттьовика. Їм виявляється досить ексцентричний трансвестит-танцюрист, який на публіці отримав прізвисько Лола.
Лола-Саймон повідомляє, що творчий колектив кабаре потребує виконання незвичайного замовлення. Справа в тому, що інші підприємства не беруться створювати настільки нестандартні моделі взуття, яких потребує Самймон, і остання надія на Чарлі. Здається, що доля надала останній шанс врятувати бізнес, що вмирає, але чи зможе дурний директор фабрики виконати таку незвичайну роботу?

Дивитися онлайн "Чумові боти" безкоштовно

Коментарі (0)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!