Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Фільми » Чорний Адам (2022)

Чорний Адам

4
14 2
8.8/10
Чорний Адам
1080
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет фільму Чорний Адам
Фільм є частиною історії кінострічки «Шазам», що раніше вийшла на екрани. Сюжет розповідає про непросте життя молодого та сильного хлопця Адама, який проживає у стародавній дикій країні Кандак. Він з дитинства не має уявлення про свободу, але внутрішньо її жадає. Роль раба, яким користуються можновладці з кожним днем ​​стає все нестерпніше і немов перекриває можливість дихати. Виконання особистих доручень, постійна участь у кривавих гладіаторських боях для розваги публіки та вільний час, коли його руки перебувають у величезних кайданах.

Якось, про хлопця дізнається великий чарівник Шазам і, пожалівши його, наділяє надзвичайною надлюдською силою. Тепер він здатний сам вирішувати, як йому жити і це виявляється складним для роками пригніченої особистості. Головний герой вибирає використання своєї могутності у злих цілях не лише, щоб провчити колишніх кривдників. Тепер його ім'я - Чорний Адам. Попереду битви з найсильнішими воїнами – Циклоном, Атомом та Доктором Фейтом. Чи вдасться йому перемогти їх усіх? І що стане поворотною точкою, що вказує на те, що обраний спосіб жити не є гідним і не принесе світлого майбутнього, про яке мріяв усі минулі роки. Тепер ви можете фільм Чорний Адам дивитися онлайн у високій якості.

Дивитися онлайн "Чорний Адам" безкоштовно

Рецензії

Аватаркаframe
Empty
14-05-2023, 01:55

"Я не лиходій але й не Герой " "Я Анти герой." Побільше б кіновсесвіту різних крутих Анти героїв,іноді доброта карається а не віддячується,бур'ян що ви пожаліли може стати причиною вашої загибелі. Чорний Адам:Фільм про ще...

Читати повністю

Коментарі (4)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!
  1. СанСанич
    СанСанич
    5 жовтня 2023 09:54
    Tabus плеєр найкращий у плані швидкості, от би на нього і всі відео і заливати, бо в вечері з 20 години VoidBoost і той Ashдіvip взагалі ледь 1080 грузять а в мене 500 мб канал!
  2. Emptyframe
    Empty
    13 травня 2023 22:50
    Більше б Антигероїв цьому світу і світу вигаданому,щоб ними надихатись!
  3. bArDak
    bArDak
    5 лютого 2023 21:32
    Не звично бачити Двейна Джонсона в фільмах про супер героїв але як на диво фільм вийшов класним,гумор в фільмі дає якесь різноманіття)
  4. Слава Україні
    Слава Україні
    23 листопада 2022 21:59
    Нарешті дочекався нового фільму про супергероїв - Чорний Адам, ще й зі Скалою в головній ролі 😍😍😍
    Давно вже пора було зробити Двейна Джонсона частиною франшизи про супергероїв, фільм показав що йому личить. Знаю його ще по WWE, який показували по QTV, незрівнянний актор, який вміє як дупи надирати в бойовиках, так і веселити в комедіях.
    Фільм рекомендую, 11 із 10. Дякую за можливість подивитися його українською мовою❤️