Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Фільми » Втеча до перемоги (1981)

Втеча до перемоги

0
1 0
10/10
Втеча до перемоги
480
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет фільму Втеча до перемоги
1942 рік. В одному із таборів військовополонених колишній професійний футболіст Колбі веде переговори з адміністрацією, щоб отримати дозвіл на створення футбольної команди. Командуванню сподобалася ідея виставити проти збірної Німеччини знесилених ув'язнених та знову оголосити на весь світ – арійська раса непереможна на полі бою та на футбольних полях.
У таборі, де живуть герої, умови утримання м'якіші, ніж в інших, і незважаючи на це, всі одержимі ідеєю втекти. Відмінно фізично підготовлений канадець Хетч, який служив в армії США, біг уже тричі, він погано грає у футбол, але сподівається втекти просто зі стадіону.
В'язні, що потрапили в команду, живуть разом, у них посилений раціон харчування. Почалися тренування. Хетчу допомагають на якийсь час вибратися на волю, щоб зв'язатися з французьким опором.
Настає вирішальний день. На стадіоні не лише німецькі військові чини, а й місцеві мешканці. Уся територія оточена озброєними гітлерівцями із собаками.
Перший тайм закінчується з рахунком 4:1. Під час перерви в роздягальню проникають ув'язнені, які викопали підкоп, і запрошують усіх бігти, але члени команди повертаються на поле.

Дивитися онлайн "Втеча до перемоги" безкоштовно

Коментарі (0)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!