Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Дорами » Потяг до Пусана (2016)

Потяг до Пусана

1
15 0
10/10
Потяг до Пусана
480
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет дорами Потяг до Пусана
Людство за всю історію свого існування пережило безліч різних епідемій. Дивно, але в XXI столітті, коли наука досягла грандіозних успіхів у галузі медицини, Південну Корею охопила епідемія невідомого вірусу, який перетворює заражених людей в кровожерних тварюк, які змітають все на своєму шляху. Вірус поширюється з нечуваною швидкістю. Тому уряд країни змушений оголосити про воєнний стан. Жителі Сеула, які змогли уникнути зараження, сідають на потяг, який прямує в Пусан, де спалахи епідемії вдалося уникнути. Вони вважають, що це їхній шанс на порятунок. Однак вони помилялися. Адже вірус зміг проникнути не тільки в поїзд, а й в місто їх слідування. Чим же закінчиться ця смертельно небезпечна поїздка?

Дивитися онлайн "Потяг до Пусана" безкоштовно

Рецензії

Аватарка
SMari
7-07-2023, 14:49

Чудовий фільм, не нудний,цікаво дивитись, перша частина цікавіша як для мене, ніж друга, додаю до обраного цю частину, рекомендую до перегляду всім хто полюбляє фільми жахів....

Читати повністю

Коментарі (1)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!
  1. SMari
    SMari
    7 липня 2023 15:08
    Чудовий фільм, не нудний,цікаво дивитись, перша частина цікавіша , як для мене, ніж друга, додаю до обраного цю частину, рекомендую до перегляду всім хто полюбляє фільми жахів.