Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Дорами » Зимова Бегонія (2020)

Зимова Бегонія

0
1 0
10/10
Зимова Бегонія
1080
1 сезон, 36 серія
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет дорами Зимова Бегонія
Дія сюжету цього костюмованого серіалу розгортається у 1930-х роках, в епоху Республіки, яка була для Китаю періодом заворушень та політичних ігор. Глядачі поринуть у замкнуте і згуртоване оперне товариство Пекіна (на той час – Бейпіна): його ієрархічну систему, дуже важкий стан його учнів з їхніми рабськими контрактами, їхні повсякденні ритуали, довкілля та багато чого іншого. У той же час історичний перехід Китаю від останньої імперії до республіканської доби зображений через призму індустрії розваг. Особливо глядачі побачать невідповідність між мисленням старого і нового поколінь.

У центрі сюжету цієї драми виявляться дві протилежні особи – актор Пекінського оперного театру Шан Сіжуй (Інь Чжен) та багатий бізнесмен Чен Фентай (Хуан Сяо Мін). Шан Сіжуй сповнений рішучості пропагувати традиційну форму мистецтва, але стикається з нерозумінням та протидією місцевих жителів. Однак його дії привертають увагу Чен Фентая, і Шан Сіжуй завойовує визнання бізнес-магната. Любов до оперного мистецтва об'єднує талановитого виконавця пекінської опери та багатого торговця, і вони стають найкращими друзями.

Заручившись підтримкою Ченг Фентая, Шан Сіжуй відновлює місцевий оперний театр під назвою «Шуй Юнь Лу» і, щоб здійснити свою мрію щодо просування пекінської опери, набирає трупу з молодих перспективних претендентів, які бажають навчатися акторській майстерності, він готовий поділитися з ними. вид мистецтва. Шан Сіжуй разом зі своїм прихильником роблять все можливе, щоб їхній театр здобув популярність у Пекіні. Але на них знову чекають величезні перешкоди, і цього разу історична подія – 1937 року японська армія окупувала Бейпін.

Тепер Шан Сіруй та Чен Фентай, незважаючи на любов і відданість оперному мистецтву, змушені залишити його та взяти до рук зброю, щоб захистити свою країну від непроханих гостей.

Дивитися онлайн "Зимова Бегонія" безкоштовно

Графік виходу серій:
1 сезон
1 серія EP1 20.03.2020
2 серія EP2 20.03.2020
3 серія EP3 21.03.2020
4 серія EP4 21.03.2020
5 серія EP5 22.03.2020

Коментарі (0)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!