Реєстрація
KinoGoUA💙💛 » Дорами » Алхімія душ (2022)
Події романтичної дорами у жанрі фентезі розгортаються у вигаданій країні під назвою Дехо навколо двох молодих людей, які мають незвичайні здібності та пов'язані самою долею.

Дорама "Алхімія душ" з російською озвучкою розповість історію Чжан Ука - молодого спадкоємця благородного сімейства. За його появою світ криється лякаюча таємниця, а країною ходять чутки про справжньої особистості чоловіка. Міф про темну ауру героя в очах громадськості підтверджує і його видатну невдачливість - у будь-якій ситуації він примудряється потрапляти в неприємності. У ході одного з таких інцидентів Чжан Ук випадково знайомиться із чарівною юною леді на ім'я Нак Су.

Загадкова дівчина, як говорить дораму «Алхімія душ» (російська озвучка SoftBox), виявляється членом елітного загону солдатів армії, які мають магічні здібності. Їхнє завдання полягає у виконанні таємних місій на благо країни. Однак ланцюг подій призводить до того, що Нак Су виявляється замкненим у кволому тілі служниці Чжан Ука — дівчини на ім'я Му Док.

Дивитися онлайн "Алхімія душ" безкоштовно

Ashdivip Alloha Трейлер
10
Голосів: 30
30 0
Якщо пише,що плеєр недоступний для перегляду в цій країні
Скоріш за все ви використовуєте vpn в цей час, вимкніть його.
Якщо бачите "file not found" замість плеєру
Спробуйте натиснути цю кнопку і перезавантажте сторінку
Коментарі
Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам