Реєстрація
KinoGoUA💙💛 » Дорами » Шлюб під забороною (2022)
Шлюб під забороною
дивитися онлайн
10
Голосів: 4
7.5 (536)
428
0
06 травня 2023, 11:09
Історична комедія про невтішного короля, який видає указ про заборону весіль у країні після того, як його єдина любов трагічно вмирає. І чарівній шахрайці, яка стверджує, що вона одержима духом покійної принцеси.

Лі Хон кілька років тому зійшов на престол і був коронований правителем Чосон. Однак навіть це не змогло стерти біль втрати, який чоловік пережив після загибелі його коханої дружини. Протягом останніх семи років королівська сім'я і знати безуспішно намагалися умовити його на повторний шлюб. Однак Лі Хон був непохитний. Заради того, щоб схилити його до одруження, в країні навіть запровадили надзвичайний стан і заборонили всім дівчатам виходити заміж доти, доки король не знайде собі гідну партію. Це викликало хвилю протесту у суспільстві, але змусило короля змінити думку.

Але одного разу проходить чутка про таємничу дівчину на ім'я Со Ран. Як говорить чутка, та одержима духом покійної принцеси. Насправді вона є звичайною шахрайкою, але коли шахрайство ловлять на місці злочину, дівчина вирішує вдатися до відчайдушних заходів задля порятунку власного життя. Вона намагається втертися у довіру до самого короля! І тепер у неї не залишається вибору, окрім як грати далі і продовжувати виконувати роль законної дружини правителя.

Дивитися онлайн "Шлюб під забороною" безкоштовно

Якщо пише,що плеєр недоступний для перегляду в цій країні
Скоріш за все ви використовуєте vpn в цей час, вимкніть його.
Якщо бачите "file not found" замість плеєру
Спробуйте натиснути цю кнопку і перезавантажте сторінку
Коментарі
Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам