Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Дорами » Помада (2019)

Помада

0
1 0
10/10
Помада
1080
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет дорами Помада
Красива історія кохання, що зароджується з першого погляду, явно не відноситься до головних героїв! Коли молодий і привабливий хлопець влаштовується на роботу в косметичну компанію бренду Clar у відділ маркетингу, він ще не здогадується, що зустріне ту єдину та неповторну особу, що змусить тремтіти його серце. В офісі він знайомиться зі старшою колегою, яка фарбує губи тільки рожевою помадою, і, незважаючи на множинні спроби зблизитися з дівчиною, щоразу герой отримує відмову. Чи вдасться йому пробити оборону стійкою красуні, чи його доля бути для неї лише другом?

Дорама «Сонбе, не крась губи» адаптована на основі однойменної веб-новели 2017 року і поєднує комедійний і романтичний жанр. Серіал розповість про наполегливість молодшого співробітника — хубе — та трепетне хвилювання старшої колеги — сонбе, — яка не бачить у молодому чоловіка чоловіка через його юний вік, незважаючи на його сексуальність та серйозність. Юн Сон А віддає перевагу робочому формату спілкування та соціальному дистанціюванню, але Че Хен Син постійно порушує її правила і не намагається впоратися з потягом. Герой щодня зізнається у почуттях і дозволяє коханій використовувати його прекрасне обличчя для тестування косметичних новинок, аби провести з нею більше часу та наблизиться до заповітних губ. Але для Юн Сон А він просто ідеальний помічник, що постійно знаходиться поруч із нею і чудово виконує будь-яку роботу.

Керівником відділу маркетингу в дарамі «Сонбе, не фарбуй губи» є Лі Дже Шин. Чоловік досяг підвищення завдяки нагоді, але тепер має творчу кризу і страх поразки. Однак він нікому не показує своєї слабкості і намагається впевнено триматися перед співробітниками. Тим часом онука засновника компанії Лі Хе Джу насолоджується вільним життям та займається фотографією. На перший погляд, вона — сильна та горда дівчина, але за зовнішньою впевненістю криється страх самотності та несхвалення. Її брат Лі Дже Ун, навпаки, є неординарною особистістю. На відміну від багатьох вихідців з вищого суспільства, він дотепний, приємний у спілкуванні та бездоганно справляється з управлінською діяльністю, привносячи легкість у роботу колективу. Кожна його поява додає трохи комічність і здатна розрядити напружену атмосферу.

Юн Сон А працює на компанію бренду Clar вже три роки, мріючи створити власну лінію косметики. Вона — неперевершений лідер із гострим розумом, сміливістю та рішучістю, і колись перед нею відчиняться двері у бажаний світ, а поки вона сама не помічає, як починає занурюватися в романтичні стосунки. Чи зуміє Юн Сон А впоратися зі змінами, що відбуваються в її житті, і випустити новий продукт у термін, якщо під час вивчення зразків її голова зайнята іншими думками?

Щоб дізнатися, що станеться з героями, можна усі серії Seonbae, Geu Libseutik Bareuji Mayo дивитися онлайн на будь-якому пристрої у високій FullHD якості. Прем'єра дарами з Південної Кореї – у січні 2021 року.

Дивитися онлайн "Помада" безкоштовно

Коментарі (0)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!