Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Дорами » Загублений смартфон / Вкрадена особа (2023)

Загублений смартфон / Вкрадена особа

1
5 1
8.3/10
Загублений смартфон / Вкрадена особа
1080
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет дорами Загублений смартфон / Вкрадена особа
Містичний трилер від Netflix із Південної Кореї розповість історію жінки, життя якої перевертається з ніг на голову після зустрічі з таємничим чоловіком.

Головна героїня Лі На Мі працює маркетологом у молодій компанії. Як член команди амбітного стартапу дівчині доводиться багато працювати на благо справи. Цілими днями вона працює в офісі, а вечорами підробляє в кафе «Міці», що належить її батькові.

Якось після важкого дня героїня послаблює пильність і випадково втрачає смартфон в автобусі. Коли дівчина усвідомлює те, що трапилося, і пускається на пошуки зникнення, виявляється вже надто пізно: хтось невідомий встигає підібрати телефон дівчини. Але Лі На Мі не здається і вирішує зателефонувати на свій телефон із номера подруги для того, щоб попросити того, хто знає, повернути їй власність.

Несподівано для Мі, злодій погоджується віддати їй телефон і пропонує забрати телефон з майстерні, куди він віддав його. Дівчина, не підозрюючи каверзи, вирушає на зустріч. Однак хлопець на ім'я Про Джун Ëн, який знайшов телефон, вже задумав недобре. Він отримує доступ до паролю дівчини і під виглядом ремонту встановлює в телефон шпигунське програмне забезпечення. І як тільки телефон повертається до законної власниці, то відразу починає стежити за кожною дією На Мі, включаючи дзвінки, повідомлення та пересування дівчини.

Повільно, але вірно Джун Ëн проникає в життя На Мі. А згодом і стає причиною сварки між дівчиною та її батьком. Однак це лише початок історії. Не здогадуючись про те, що відбувається, На Мі звертається до нового знайомого за допомогою у виправленні помилки телефону. І Джун Ëн знову стає причиною її проблем, в які виявляється залучені і найближчі люди дівчини.

Тим часом поліція розслідує серію вбивств, що леденять душу. Слідство пов'язує їх з діями одного і того ж маніяка, відмінністю якого колекціонує телефони своїх жертв. А підозрюваним у справі проходить якийсь Про Джун Ëн...

Дивитися онлайн "Загублений смартфон / Вкрадена особа" безкоштовно

Рецензії

Аватаркаframe
Empty
24-08-2023, 03:05

Смартфон універсальний інструмент,та не тільки для його хазяїна,як виявляться. Сюжет 11/10 Персонажі 10/10 Інформаційний посил 8/10...

Читати повністю

Коментарі (1)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!
  1. ЮліяJ
    ЮліяJ
    1 травня 2023 13:03
    Щиро дякую за переклад. Фільм доволі цікавий, не могла відірватися. Гра акторів на висоті. Можна подивитися за один вечір, тому раджу)