Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Дорами » Цілодобова крамниця флірту (2021)

Цілодобова крамниця флірту

0
9 0
10/10
Цілодобова крамниця флірту
1080
1 сезон, 6 серія
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет дорами Цілодобова крамниця флірту
У зйомках цього романтичного серіалу брали участь молоді південнокорейські знаменитості – найпопулярніші айдоли, які зіграли себе, тому їх імена не змінені. У центрі сюжету багатосерійної кінострічки опиниться прекрасна молода дівчина Джу А (Чхве Джі Су), вона підробляє в цілодобовому магазині. Якось її просять вийти не в свою зміну, щоб замінити іншого продавця. Джу А погоджується, але яким же було її здивування, коли вона зустрічає того ж хлопця, з яким зіткнулася на вулиці раніше. Причому він безмежно вдячний Йо Джу А за те, що вона погодилася допомогти, адже тепер він може спокійно відлучитися з місця роботи, щоб забрати виграний приз.

Незабаром головна героїня знайомиться ще із трьома чоловіками, які працюють у цьому магазині. Кожен із них привертає її увагу чарівністю, розумом і почуттям гумору, кожен із новачків – своєрідний персонаж, гідний її почуттів. Це милий менеджер цілодобового магазину Кім Дон Хен, молодий і харизматичний Бон Чже Хен, зухвалий і себелюбний цундер Чон Су Бін, який працює неповний робочий день, але насправді виявляється добродушним і милим, і шикарний чоловік, який обожнює м'ятний шоколад, Чон У сік.

Джу А залишається працювати в цьому магазині, все ближче знайомлячись з кожним з них і переживаючи з ними великі та маленькі події. Вона використовує свою красу і розум, щоб фліртувати з усіма чотирма чоловіками і одночасно встигати виконувати свою роботу. Причому кожен із чоловіків має різні чари, здатні вбивчим чином впливати на красуню Джу А, і становить гідну конкуренцію суперникам.

Головна особливість південнокорейського серіалу про виконання бажань «Бурхливе життя в цілодобовому магазині» полягає в тому, що це інтерактивна веб-драма, в якій глядачам надається можливість безпосередньо обирати головного героя-чоловіка за допомогою голосування та коментарів, тобто фінал останнього епізоду серіалу та партнер. Джу А, з яким вона залишиться, залежить від глядачів.

Дивитися онлайн "Цілодобова крамниця флірту" безкоштовно

Коментарі (0)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!