Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Дорами » Молодший син сім‘ї чеболів (2022)

Молодший син сім‘ї чеболів

0
7 0
10/10
Молодший син сім‘ї чеболів
720
1 сезон, 16 серія
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет дорами Молодший син сім‘ї чеболів
Що може бути солодшим за помсту? Особливо тій людині, яка завдала тобі смертельної образи. Особливо, якщо ти перероджуєшся улюбленим онуком свого головного ворога.

Головний герой Юн Хен Ву вірою та правдою пропрацював добрий десяток років у конгломераті «Суньян» особистим помічником глави сімейства, який управляє компанією, — Джин Ян Чуля. Він прислужував і був готовий зробити будь-що заради своїх роботодавців, яким був відданий. Його робота полягала у виконанні доручень будь-якого характеру: від роботи секретаря до виконання прохань як домашнього прислуги. Але одного разу саме ті, кому він був безмежно лояльний, зрадили його. Чоловіка хибно звинувачують у розтраті, а потім і зовсім жорстоко розправляються з ним. Його вбивають!

Проте несподівано чоловік приходить до тями свого вбивці — молодшого сина сім'ї на ім'я Джин До Джун. Доля дарує йому другий шанс, і чоловік має намір не упускати його. Він вирішує помститися своїм кривдникам. Герой поступово вживається в нову собі роль - розпещеного спадкоємця великої компанії, якому спускають з рук все. Паралельно з цим, він задумує повалення холоднокровного і жадібного до грошей генерального директора Ян Чуля і продумує кожну деталь. Його мета — покарати людей, які вбили його, і відібрати у них найдорожче, що мали — владу, гроші та саму компанію. Дорама є адаптацією манги Молодший син конгломерату.

Дивитися онлайн "Молодший син сім‘ї чеболів" безкоштовно

Коментарі (0)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!