Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Аніме » Убивче кохання (2022)

Убивче кохання

0
8 0
10/10
Убивче кохання
1080
1 сезон, 12 серія
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет аніме Убивче кохання
Шато Данкворт – холодна та беземоційна дівчина. Вона працює агентів і ловить найнебезпечніших злочинців. На цій справі головна героїня дуже добре заробляє. Загалом, на думці у неї лише гроші. До її списку входять не лише вбивці, а й чиновники, які крадуть із скарбниці. Однак претендентом на обезголовлення був і Сон Рянха. Він був відомим кілером. За одну ніч цей хлопець позбавив життя 18 людей. Ніхто не може спіймати його через дивовижну спритність і силу, до того ж злочинець дуже хитрий.

Перша зустріч Шато Данкворт і Сон Рянха закінчилася тим, що дівчина була повалена. На диво, кілер не вбив її, а почав розпитувати ім'я, фотографувати полонянку. Наприкінці він освідчився головній героїні у коханні та відпустив. Шато ніяк не прореагувала на раптову заяву. Їй було байдуже. У цій людині вона бачила лише злочинця, якого має вбити.

Через деякий час на мобільний Данкворт почали надходити повідомлення з фотографіями замордованих чиновників, які перебувають у її списку. Сон Рянха якимось чином дізнався про її номер телефону і про її плани. У такий спосіб хлопець виявляв знаки уваги, полегшуючи роботу своєї коханої. Якось він знову заліз у справу Шато. Виконавши його, попросив платню за старанну працю. Умови були прості, дівчина має прийняти запрошення на побачення, яке відбудеться на Різдво. Робити не було чого головна героїня погодилася.

І ось настав довгоочікуваний день для Сона. Шато таки прийшла. Він, купивши тортик, повів кохану до готелю. Звичайно, головна героїня не хотіла і збиралася кілька разів піти, але різдвяний подарунок від кавалера зупинив її. Сон показав Шато закривавлений труп бізнесмена, якого вона мала вбити.

Аніме ви можете безкоштовно подивитися у високій якості на нашому сайті. Також не забувайте ставити лайки та ділитися думками у коментарях.

Дивитися онлайн "Убивче кохання" безкоштовно

Коментарі (0)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!