Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Аніме » Команда мрії (2019)

Команда мрії

0
2 0
10/10
Команда мрії
720
1 сезон, 50 серія
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет аніме Команда мрії
Герой аніме "Команда мрії" на ім'я Сора Куруматані мав найпотужніший стимул, адже він пообіцяв мамі, що стане гарним баскетболістом. Але на цьому шляхетному шляху п'ятнадцятирічний підліток має одну істотну перешкоду. Адже всім відомо, що баскетбол – це вид спорту для дуже високих людей, зауважимо, що, наприклад, центровий гравець у найкращих командах, як правило, має зріст більше двох метрів. А решта, ну не нижче 190… Але у Сора зростання всього 149 сантиметрів, до того ж він схильний до повноти. Але в історії були й винятки! Можна згадати, хоча б американця Магсі Богса, який грав у НБА, то ось у нього зріст був лише 160 сантиметрів. Так що шанси у нашого героя при достатній мотивації все ж таки є.

Керуючись своєю метою після закінчення середньої школи, Сора вирішує вступити до школи Кудзурю, де є баскетбольний клуб. А своїм першочерговим завданням герой ставить виграш на чемпіонаті між старшими школами.

Однак опинившись у школі та в клубі, він раптом починає усвідомлювати, що його мрія може і не здійснитися, і зовсім не через його маленький зріст чи відсутність мотивації. Тобто саме з цієї причини, проте не в нього, а в решті всієї команди, адже вони абсолютно не налаштовані вигравати змагання та здобувати спортивні нагороди.

У клубі трудилися суцільні розгильдяї та хулігани, і грати їм було зовсім не по кайфу. Тільки двоє ще абияк чогось хотіли добитися, однак у захисника Момохару Ханадзоно нічого не ладилося з точністю кидків і розігруючий захисник - брат близнюк першого на ім'я Тіакі, який хоч і був дещо точнішим за свого брата, все ж таки втомився від загальної обстановки і почав втрачати колишній потяг до перемог.

Однак поява малюка Сори здатна змінити ситуацію і вселити надію в те, що команди мрії все ж таки може бути створена, якщо тільки йому вдасться заразити своїм ентузіазмом інших гравців, серед яких його тезка Сора Куруматані, Канаме Сігеосі, Сіньїті Ясухара, Кендзі Нацуме, Ябууті - злісний хуліган і лінивець, але дуже талановитий гравець.

Дивитися онлайн "Команда мрії" безкоштовно

Коментарі (0)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!