Реєстрація
KinoGoUA💙💛 » Аніме » Історія мого кохання!! (2015)
Такео відрізняється від своїх однолітків зовнішністю: великий, з грубими рисами обличчя, незграбний. Загалом явно не принц на білому коні. У нього добре серце, приємний характер і гарне почуття гумору. Але кому потрібен внутрішній світ, якщо завжди зустрічають одяг?
У школі у нього є найкращий друг: гарний, статний, витончений і привабливий Суна. На тлі такого друга герой виглядає особливо непривабливо. При всьому старанні він просто губиться поряд з ним. Самозакоханий і холоднокровний юнак зводить усіх місцевих красунь з розуму. Тільки хлопчина не хоче відповідати взаємністю кожної зустрічної, тому без особливих прелюдій відшиває дівчат.
Підліток звик, що всі дівчата пробігають повз нього, бо хочуть лише його друга. Будь-яка симпатична школярка завжди віддає перевагу Суні. Втім, Такео змирився і не претендував на роль мачо. Одного разу він стає свідком брудних докучань з боку збоченця до юної дівчини Ямато. Звичайно, відважний і сильний хлопчина не пройшов повз, вдавши, що нічого не відбувається. Він рятує дитину від перспективи стати жертвою збоченця. Вона в приємному шоці і страшенно вдячна за допомогу та чуйність юнака. Навіть приготувала домашню випічку, щоб порадувати рятівника. Але раптом вона теж вибере солодкого підлітка, а не його?

Дивитися онлайн "Історія мого кохання!!" безкоштовно

Ashdivip Трейлер
Якщо пише,що плеєр недоступний для перегляду в цій країні
Скоріш за все ви використовуєте vpn в цей час, вимкніть його.
Якщо бачите "file not found" замість плеєру
Спробуйте натиснути цю кнопку і перезавантажте сторінку
Коментарі
Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам