Реєстрація
KinoGoUA💙💛 » Аніме » Кампіоне! (2012)
Кампіоне!
дивитися онлайн
Японія, 2012, 25 хв
0
Голосів: 0
6.8 (1385)
39
0
07 лип 2023, 16:00
Годо Кусанагі – старшокласник, довгий час хлопець захоплювався грою у бейсбол, але після серйозної травми плеча змушений був залишити улюблену гру, тепер у канікули він не їздить із командою на збори, а наданий сам собі. Дідусь хлопця колись подорожував світом і збирав старовинні артефакти, він відправляє онука на Сардинію, повернути знайому кам'яну табличку з написаними письменами.
Приїхавши до Італії, Годо піддається нападу Еріки Бланделлі, панночка віртуозно володіє магічним мечем і фехтує, добре знайома з основами магії. Табличка виявилася не простим каменем, а древнім гримуаром – книгою, де записані магічні процедури спілкування з духами. Хлопець озирнутися не встиг, як самовпевнена дівчина оголосила його своїм коханим та майбутнім чоловіком.
Як власник гримуара, Годо проголошений чемпіоном – смертним, здатним битися нарівні з богами, але він може користуватися своїми суперможливостями лише один раз на добу, а Еріка стала його вірним лицарем, пораненого юнака їй вдавалося досить просто пожвавлювати французьким поцілунком. У боротьбі з занепалими богами до пари незабаром приєднаються й інші дівчата, які боротимуться за місце у серці чемпіона.

Дивитися онлайн "Кампіоне!" безкоштовно

Ashdivip Трейлер
Якщо пише,що плеєр недоступний для перегляду в цій країні
Скоріш за все ви використовуєте vpn в цей час, вимкніть його.
Якщо бачите "file not found" замість плеєру
Спробуйте натиснути цю кнопку і перезавантажте сторінку
Коментарі
Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам