Реєстрація
KinoGoUA💙💛 » Аніме » Безтурботні часи (2013)
Не тільки у Росії життя провінціалів відрізняється від побуту столичних обивателів. У Японії справи так само, і головна героїня аніме-серіалу «Глухомань» має на власному досвіді дізнатися, що означає жити за годину їзди від найближчої книгарні.
Хотару ніколи не підозрювала, що настане час, коли їй доведеться змінити галасливу столичну обстановку на тихе сільське існування. Тут ніхто з мешканців не замикає двері, адже в окрузі всі один одного знають. Молодь, звичайно, намагається будь-якими способами вирватися із глушини у великий світ, але Хотару не з таких. Дівчинці сподобалося жити в глибинці, добре, що навіть тут виявилися потенційні подружки, які можуть перевернути усталений побут з ніг на голову.
У місцевій школі всього четверо учениць (разом із новоприбулою міс Ітідзе), і всі вони, незалежно від віку, навчаються в одному класі. Звичайно, іноді виникають деякі непорозуміння через різницю у віці, але основні дійові персонажі відразу подружилися, і тепер на них чекає море пригод. Адже так цікаво слухати цікаві історії колишньої мешканки величезного Токіо та, чого гріха таїти, намагатися провернути різні справи, які дозволять сколихнути нудне життя сільських обивателів.

Дивитися онлайн "Безтурботні часи" безкоштовно

Ashdivip Трейлер
Якщо пише,що плеєр недоступний для перегляду в цій країні
Скоріш за все ви використовуєте vpn в цей час, вимкніть його.
Якщо бачите "file not found" замість плеєру
Спробуйте натиснути цю кнопку і перезавантажте сторінку
Коментарі
Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам