Реєстрація
KinoGoUA💙💛 » Аніме » Йобі — п’ятихвоста лисичка (2007)
Йобі — п’ятихвоста лисичка
дивитися онлайн
10
Голосів: 1
6.8 (948)
54
0
05 травня 2023, 03:00
Південнокорейський мультиплікаційний фільм "Дівчинка-лисичка" ("Cheon-nyeon-yeo-woo-yeo-woo-bi") вийшов на великі екрани в 2007 році. Цільовою аудиторією мультфільму складно визначити лише дітей, швидше це кіно для сімейного перегляду.
У давнину світ населяли дев'ятивості лисиці - куміхо, які вміють перевтілюватися в інших тварин або людей. Але для того, щоб стати людиною, лисиці було необхідно вкрасти її душу. Люди боялися незвичайних звірів та відкрили на них полювання. Лисиці пішли на самі вершини гір, але забули юну одноплемінницю.
У маленької куміхо Юбі поки що всього п'ять хвостиків замість дев'яти, перетворюючись на людину, вона виглядає як 10-річна дівчинка. Намагаючись врятувати свого інопланетного друга, лисичка виходить до людей у ​​людській подобі. Згодом вона розуміє, що їй подобається жити серед людей. Якось зустрівши простого хлопчика Хан-гум, Юбі закохується і намагається знайти спосіб назавжди залишитися людиною. На шляху до мети дівчинка-лисичка має пройти безліч небезпечних випробувань, зустрітися з підступними лиходіями і зрозуміти, що за кохання треба боротися.

Дивитися онлайн "Йобі — п’ятихвоста лисичка" безкоштовно

Ashdivip Трейлер
Якщо пише,що плеєр недоступний для перегляду в цій країні
Скоріш за все ви використовуєте vpn в цей час, вимкніть його.
Якщо бачите "file not found" замість плеєру
Спробуйте натиснути цю кнопку і перезавантажте сторінку
Коментарі
Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам