Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Аніме » Межа пустоти: Сад грішників - Благословення майбутнього (2013)

Межа пустоти: Сад грішників - Благословення майбутнього

0
0 0
0/10
Межа пустоти: Сад грішників - Благословення майбутнього
1080
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет аніме Межа пустоти: Сад грішників - Благословення майбутнього
Психологічна аніме-драма для дорослих японського режисера Томонорі Судоу є додатковою частиною оповідання «Кордони порожнечі», що оповідає про пророцтва і різних віщунів. У центрі подій перебувають троє різних героїв, об'єднаних даром передбачення.
Шизуне Сео, змалку могла передбачати майбутнє людей. Незвичайне обдарування вельми обтяжувало героїню. Щоразу, коли дівчина намагалася застерегти ту чи іншу людину про небезпеку, що наближається, ніхто не вірив і не сприймав серйозно передбачення дівчинки. Так тривало доти, доки дівчина не зустрілася з Кокута Микія — дивним хлопцем.
Кураміцю Мерука — успішний підривник, який вважав своє заняття основним ремеслом і завжди залишався чистеньким завдяки своїй здатності передбачати майбутнє — чоловік, завдяки незвичайній здібності, завжди вчасно залишав небезпечне місце. Ця людина зустріла дівчину з ім'ям Регі Шики, яку він з якихось причин не міг розглянути у своєму майбутньому і тоді все змінилося.
Через десять років якийсь дивний літератор, перебуваючи в старовинній покинутій п'ятиповерхівці, перебудованій під захаращений офіс, розмовляє з молоденькою дівчинкою. І в цій невимушеній розмові події минулих років починають відкриватися з нового ракурсу.

Дивитися онлайн "Межа пустоти: Сад грішників - Благословення майбутнього" безкоштовно

Коментарі (0)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!