Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Аніме » Наречена герцога за контрактом (2023)

Наречена герцога за контрактом

2
50 1
9.8/10
Наречена герцога за контрактом
1080
1 сезон, 12 серія
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет аніме Наречена герцога за контрактом
Головна героїня анімаційного фільму вирішила подати одразу кілька заявок у коледжі, їй так пощастило, що її ухвалили одразу до всіх навчальних закладів. Але щасливому моменту для майбутньої студентки не судилося збутися, її життя з неймовірною швидкістю почало падати в безодню, обриваючи весь зв'язок з минулим існуванням. Розплющивши очі, Чі Пу Іньху потрапляє в дивовижний світ романтичної літературної історії, де розповідається про незвичайну боротьбу за пристрасне, позаземне кохання. Вона знала, що це за твір, і припускала, який фінал її чекатиме наприкінці, він був надто сумним та трагічним.

Тепер її ім'я Леріана Макмілан, їй належить померти від рук свого чоловіка, він таємно напував її смертельним чаєм, чекаючи коли її життя, нарешті, обірветься. Єдина людина, здатна її врятувати, це герцог Дінгфен, незважаючи на свій чарівний образ, всередині нього ховається особистість, страшніша, ніж наймогутніший демон. Щоб убезпечити себе від смерті, вона вирішує піти на угоду із привабливим лиходієм, розуміючи, що це спосіб зберегти собі життя. З цього моменту вона наречена герцога за контрактом, і їй необхідно суворо дотримуватись усіх умов договору.

Дивитися онлайн "Наречена герцога за контрактом" безкоштовно

Коментарі (2)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!
  1. Sashawqq
    Sashawqq
    28 серпня 2023 17:31
    А коли мають вийти нові серії?
  2. 0664799121
    0664799121
    12 травня 2023 07:10
    Я така рада що є анімеДуже ража побачити що персоніжі ожили, і самі розмовляють, хоча читати тоже було приємноВелике дякую команді яка озвучує аніме.