Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Аніме » День, коли я стала богом (2020)

День, коли я стала богом

1
2 0
10/10
День, коли я стала богом
720
1 сезон, 12 серія
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет аніме День, коли я стала богом
Нещодавно Йота Нарукамі закінчив старшу школу, і настав час для підготовки до вступу до університету. Хлопець достатньо часу приділяє навчанню, адже залишилося лише три місяці, а для вступу необхідно багато знань. Іноді хлопчик виділяє час для активного відпочинку, щоб трохи розвантажити мозок. В черговий раз Йота вирушив разом з другом на баскетбольний майданчик, де зустрів незвичайне дівчисько. Хіна виглядала немов церковна служительниця, але представилася богом знань. Спочатку Нарукамі не повірив у розповіді дивної дівчини, але незабаром їй удалося показати фрагменти майбутнього школяра. Юнак був шокований, адже він побачив кінець світу, що настане за тридцять днів. Хіна пообіцяла допомогти хлопцеві вплинути на майбутнє та врятувати все людство. Ось тільки для цього богиня всезнання оселилася у хлопця будинку. Тепер Нарукамі чекає незабутнє літо, а також безліч випробувань та пригод, які приготувала йому доля.

Бути рятівником людства це нелегке завдання та всі старання школяра, а також його тренування можна побачити в анімі "Kamisama ni Natta Hi". Хіна має деякі магічні здібності, а також дар знання всієї інформації, яка була за історію світобудови людини. Знання богині знадобляться юнакові у майбутній битві та виконанні важливої ​​місії.

Дивитися онлайн "День, коли я стала богом" безкоштовно

Коментарі (1)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!
  1. Гість Максим
    Гість Максим
    1 листопада 2023 23:03
    Душевне аніме заставляє пириосмислити своє ставлиня до моментів життя пирижитих з рідними прикрасне аніме дякую за озвучку