Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Аніме » Танці з дияволами (2015)

Танці з дияволами

0
2 1
6.7/10
Танці з дияволами
720
1 сезон, 12 серія
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет аніме Танці з дияволами
Ріцька Тачібана – студентка елітної академії Шіко. У шістнадцятирічної дівчини любляча мама, дбайливий брат, затишний будинок та повна гармонія у всьому. Відразу кілька хлопців обдарували Тачибану своєю увагою, імпозантний президент навчального закладу, веселун - його заступник, самозакоханий Нарцис - секретар і нелюдимий скарбник, - всі вони не якісь дурниці, яких хлібом не годуй, дай пофліртувати з симпатичною дівчинкою.
Того дня, коли Ріцку запросили на засідання студентської ради, все у її долі перевернулося. Маски зірвані, і оточуючі виглядають менш доброзичливо. Пропала мама, брат виявився екзорцистом, а члени студради, як з'ясувалося згодом, – справжнісінькі демони.
До того ж невідомі особи відкрили полювання на беззахисну дівчинку, підозрюючи її в тому, що вона знає про місцезнаходження якогось гримуару. Усю цю плутанину і належить осмислити героїні. Один за одним їй доведеться вивчати на світ Божий секрети і розплутувати всі вузли, зав'язані на нитках її долі. Єдиним помічником у боротьбі з демонами залишається братик. Чи повернеться життя Ріцькі у звичне русло?

Дивитися онлайн "Танці з дияволами" безкоштовно

Коментарі (0)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!