Реєстрація
KinoGoUA💙💛 » Аніме » Астеріск - місто шкільних воєн (2015)
Колись родюча і багата на свої ресурси планета Земля стала жертвою метеоритного дощу, що поглинає її досягнення. Багато століть минуло з того часу і людям довелося не солодко при відновленні свого основного місця проживання. Попіл був усім і всюди, старий знайомий світ припинив своє існування, але на обвуглених ділянках планети став виникати новий, досконаліший світ. Міста почали зводити не лише на звичній горизонтальній поверхні, але ще й усередині величезних висохлих кратерних озер, як, наприклад, академічне та технологічно досконале місто Рікка. Саме це незвичайне місце в пригодницькому анімі «Бойова академія міста Астериск» 1 сезон онлайн стає епіцентром розвитку бойових подій, серед особливих людей з надприродними силами.

Метеоритний дощ приніс за собою не лише розруху, а й незвичну силу під назвою «Мана», яку змогли освоїти найшвидші особи. Саме вони стали найсильнішими з людей, так званими «Генестелами» kinotochka.co, здатними не лише незрівнянно битися, а й трансформувати фізичні закони за своїми насущними потребами.

Щороку в аніме "Бойова академія міста Астериск" Рікко приймає безліч молодих хлопців та дівчат із шести місцевих академій на унікальному фестивалі «Фесту», де кожен юний генестелла може битися з собі подібними суперниками та показати свої надзвичайні навички володіння бойовими мистецтвами. Одним із таких хлопців є Аято Амагірі, який став учасником заходу завдяки запрошенню президента академії Сейдокан. Щойно опинившись у незнайомому місці, Амагірі відразу ж обзаводитися могутнім противником – Джуліс Алексією, яку оточуючі називають «Відьмою блискучою трояндою». Але Аято не з боягузливих хлопців і готовий прийняти виклик навіть від досвідченішого воїна.

Технічна інформація:

Плеєр Сезон Серія Якість Переклади
Ashdivip 2 12 720 FanVoxUA

Дивитися онлайн "Астеріск - місто шкільних воєн" безкоштовно

Плеєр Ashdivip Трейлер
0
Голосів: 0
0 0
Якщо пише,що плеєр недоступний для перегляду в цій країні
Скоріш за все ви використовуєте vpn в цей час, вимкніть його.
Якщо бачите "file not found" замість плеєру
Спробуйте натиснути цю кнопку і перезавантажте сторінку
Коментарі
Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам