Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Аніме » Старша карта (2023)

Старша карта

0
5 0
10/10
Старша карта
1080
2 сезон, 12 серія
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет аніме Старша карта
Дізнавшись, що його притулок перебуває на межі закриття через фінансову кризу, Фінн, який вільно живе на вулиці, вирушив у казино з метою розбагатіти. Однак ніщо не могло підготувати Фінна до кошмару, що очікував його. Опинившись там, Фін зіштовхнувся з автомобільною гонитвою і кривавою перестрілкою, викликаною «щасливою» картою людини.

Зрештою Фін дізнається, через що була перестрілка. Світовим порядком можна керувати за допомогою набору з 52 карток X-Playing, здатних наділяти тих, хто ними володіє, різними надлюдськими силами та здібностями. За допомогою цих карт люди можуть отримати доступ до прихованої сили «приятеля», яку можна знайти всередині себе.

Існує секретна група гравців під назвою «Висока карта», якій король Фурландії наказав зібрати карти, розкидані по всьому королівству, коли вони підробляли співробітниками виробника розкішних автомобілів Пінохл. З'ясувавши, що він стане п'ятим членом групи, Фін незабаром приєднується до гравців у небезпечній місії з пошуку цих карток.

"Все, що вам потрібно в житті, - це манери, гідність і бажання зробити ставку на власне життя".

Однак на шляху банди стоять Хто є хто, конкуруючий виробник автомобілів, одержимий перемогою над Пінохлом, та Клондайки, сумнозвісна мафіозна родина. Шалена битва між цими одержимими картами гравцями, які підживлюються справедливістю, бажанням і помстою, ось-ось почнеться!

Дивитися онлайн "Старша карта" безкоштовно

Графік виходу серій:
1 сезон
1 серія EP1 09.01.2023
2 серія EP2 16.01.2023
3 серія EP3 23.01.2023
4 серія EP4 30.01.2023
5 серія EP5 06.02.2023

Коментарі (0)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!