Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Аніме » Морфонізація (2022)

Морфонізація

0
0 0
0/10
Морфонізація
720
1 сезон, 2 серія
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет аніме Морфонізація
Знову на екрани повертаються улюблені анімовані айдоли, які танцюватимуть і стрибатимуть на сцені, виконуючи відомі композиції. Концерт починається з того, що вже відомий гурт «Poppin'Party» виходить на сцену, щоб виконати пісню «Initial», випущену на початку 2020 року. Ця композиція відкриває аніме, а потім ведуча вокалістка Касумі представляє кожного учасника групи і звертається до глядачів – сьогодні на них чекає щось незвичайне, адже коли камера переміщається в задню частину зали, там стоїть ще одна група – «Morfonica», учасники якої готові розважати аудиторію дні безперервно.

Перш за все, айдоли Morfonica виконують свій дебютний сингл Daylight, після чого представляються. Лідером групи є Кокоро, іншими учасниками – Нанамі, Цукуші, Токо та Масіро. Окрім першої композиції, вони виконують пісні Hello, Happy World!, Блум Блум, Kimi ga Inakucha! та "We Can Hurray!". А під час виконання пісні «Гокай!? Примарний злодій!» вони вражають глядачів польотом на повітряних кулях і приземляються на сцені у фіналі композиції, все, крім гітариста Каору, який боїться висоти і після закінчення пісні знепритомнів.

Крім того, учасники «Morfonica» з нетерпінням чекають на літні канікули, а разом з ними і приголомшливі виступи на концертах. Токо разом із Нанами та Цукуші таємно створюють «Літній план Морфоніки», який так чи інакше має бути реалізований. Тим часом Масіро зустрічається зі своїми колишніми однокласниками, що приводить її до смутку. Інші дівчата намагаються вивести її з пригніченого стану та вирушають до Табору Цукіноморі, щоб відсвяткувати початок літніх канікул та написати нову пісню, яка має незабаром стати хітом.

Дивитися онлайн "Морфонізація" безкоштовно

Коментарі (0)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!