Реєстрація
KinoGoUA💙💛 » Аніме » Янгольські ритми! (2010)
Досить дивно приходити до тями, лежачи на асфальті, зовсім не розуміючи, як ти сюди потрапив, і бачити перед собою дивну школярку зі снайперською гвинтівкою, яка ледь побачивши тебе, відразу ж починає вербувати в якийсь «Фронт тих, що залишилися живими», попутно , без прояву хоч якихось емоцій, пояснюючи, що ти вже мертвий і дороги назад у світ живих вже немає. А якщо врахувати, що все це вона говорить, розглядаючи в снайперський приціл миловидну малу, яку ось-ось збирається вбити, то все, що відбувається, починає здаватися поганим сном або безглуздою фантазією хворої уяви, що яскраво розігралася.
Так чи інакше, але опам'ятавшись лежачим посеред вулиці, школяр Отонасі, ім'я, як і все, що відбувалося до цього, бідолаха з неясної причини забув, вирішує триматися подалі від божевільного дівчинки, що розмахує снайперською гвинтівкою, до якої до того ж зовсім недавно підбіг її , озброєний автоматично. Вирішивши, що від цієї парочки нічого хорошого не доб'єшся, наш герой вирушає до малюка, що стоїть внизу, сподіваючись, що вона дасть йому нормальне пояснення тому, що відбувається. Але та виявляється не надто балакучою, і, не довго думаючи, вирішує розвіяти всі сумніви хлопця не словом, а ділом, встромивши йому в груди клинок, що з'явився в руці.
Прокинувшись у палаті без жодних слідів на тілі, бачачи перед собою розрізану закривавлену сорочку, переляканий Отонасі вирішує якнайшвидше розібратися, що, чорт забирай, тут відбувається!

Дивитися онлайн "Янгольські ритми!" безкоштовно

Ashdivip Трейлер
0
Голосів: 1
0 1
Якщо пише,що плеєр недоступний для перегляду в цій країні
Скоріш за все ви використовуєте vpn в цей час, вимкніть його.
Якщо бачите "file not found" замість плеєру
Спробуйте натиснути цю кнопку і перезавантажте сторінку
Коментарі
Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам