Реєстрація
KinoGoUA💙💛 » Аніме » Щомісячне шьоджьо Нозакі-куна (2014)
Серіал знайомить глядача з абсолютно звичайною школою та амбітними підлітками японського суспільства. Юна школярка Тіо Сакура, яка таємно зберігала в серці трепетні почуття до хлопця з паралельного класу, якось вирішується освідчитися йому в коханні. Як виявилось, висловити свої почуття не так просто. Об'єкт обожнювання дівчини – спортсмен Уметаро Нодзакі – на невиразну промову закоханої відреагував нестандартно, давши дівчині автограф та несподівано запросивши її у гості.
У компанії хлопця героїня серіалу дізнається, що перед нею вже не спортсмен, а мангака – автор так званої манги для дівчаток. У Японії такий напрямок користується популярністю. Хлопець не лише малює барвисті комікси, а й пише сюжети до них, «вивертаючи» дівочі душі навиворіт. Не дивно, що Нодзакі прийняв героїню за свою затяту фанатку.
Тіо Сакура, окрилена почуттями, наважується стати частиною команди асистентів автора, які допомагають хлопцеві творити шедеври, беручи за основу образи своїх однокласників та друзів. Фантазія хлопців вже закінчується і допомога 16-річного дівчинки дуже доречна. Така праця їй під силу! Дівчинка має винятковий талант підкреслювати витончені, абсолютно непомітні юнацькому погляду деталі з кожним разом все більше дивуючись, чому така дорога її серце людина не помічає її почуттів до нього…

Дивитися онлайн "Щомісячне шьоджьо Нозакі-куна" безкоштовно

Ashdivip Трейлер
10
Голосів: 2
2 0
Якщо пише,що плеєр недоступний для перегляду в цій країні
Скоріш за все ви використовуєте vpn в цей час, вимкніть його.
Якщо бачите "file not found" замість плеєру
Спробуйте натиснути цю кнопку і перезавантажте сторінку
Коментарі
Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам