Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Аніме » Кохай мене, ну серйозно! (2011)

Кохай мене, ну серйозно!

0
1 0
10/10
Кохай мене, ну серйозно!
720
1 сезон, 12 серія
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет аніме Кохай мене, ну серйозно!
Сім'я Кадзама — головні дійові персонажі молодіжного серіалу Гей, кохай мене всерйоз! (Maji de Watashi ni Koi Shinasai!!). Компанія семи нерозлучних друзів - чотирьох хлопців та трьох дівчат. Очолює пустотливу компанію тактик і просто загальний улюбленець Ямато Наое.
Молоді люди зберігають один дуже важливий секрет – вона нащадки майстрів бойового мистецтва — самураїв. У школі Кавакамі дух відважних воїнів шанується. Але є проблема…про яке навчання може йтися, коли довкола стільки симпатичних дівчат? Один із безстрашних лицарів вирішив відкрити своє серце Момою Кавакамі — яскравій і позитивній дівчині, та ще й заводиці групи, онуці директора академії. Відповідь була незадовільною для хлопця. Вона відповіла, що любить Ямато як брата.
Минав час, Момої розквітала і гарнішала, заслужила славу кращого в окрузі бійця. Однак у відносинах хлопця та дівчини нічого не змінилося.
Як відомо, самураї бажаного результату добиваються силою та мечем. Але як перемогти елітних бійців? Ямато докладе всіх зусиль, не побоїться самого кровопролитного випробування, щоб завоювати серце коханої і втерти носа суперникам!

Дивитися онлайн "Кохай мене, ну серйозно!" безкоштовно

Коментарі (0)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!