Реєстрація
KinoGoUA💙💛 » Аніме » Політ відьми (2016)
Політ відьми
дивитися онлайн
Японія, 2016, 23 хв
10
Голосів: 1
7.2 (681)
59
0
29 лис 2022, 12:30
У нашій виставі відьма – це страшна стара з гачкуватим носом, дуже схожа на бабу Ягу з дитячих фільмів. Ковата Макото розбиває подібні уявлення в пух та порох. Японська відьмочка – мила юна істота, вона із задоволенням навчається у звичайній школі та обожнює свого кота Тіто. Нещодавно дівчинка переїхала до чудового містечка Аоморі, де життя тече неспішно, а довкола фантастично гарна природа.
Макото оселилася у родичів, вона ближче познайомилася з троюрідними братом Кеєм та сестрою Чінацу. Гостя зовсім не приховує, що осягає відьомську справу, тому коли мала Чинацу побачила, як старша сестричка піднялася над ринком на щойно купленій мітлі, дівчинка зрозуміла - попереду її чекає запаморочливий політ і маса пригод.
Життя нашої героїні у новому для неї місці поступово налагоджується: дівчина починає робити перші кроки до своєї самостійності, а братик Кей знайомить сестричку зі своєю подружкою Нао. Прагнучи стати повноцінним членом не лише звичайного, а й паранормального суспільства, наша героїня намагається знайти власну мету в житті, перш за все намагаючись бути просто доброю людиною.

Дивитися онлайн "Політ відьми" безкоштовно

Ashdivip Трейлер
10
Голосів: 1
1 0
Якщо пише,що плеєр недоступний для перегляду в цій країні
Скоріш за все ви використовуєте vpn в цей час, вимкніть його.
Якщо бачите "file not found" замість плеєру
Спробуйте натиснути цю кнопку і перезавантажте сторінку
Коментарі
Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам